le Mair Elektro is een jong bedrijf met jarenlange werkervaring in deze branche. Met ruim 21 jaar werkervaring bent u bij le Mair Elektro op het juiste adres voor elektro en brandbeveiliging.

Mijn naam is Erik le Mair, 36 jaar oud en ruim 15 jaar getrouwd. Samen zijn wij trotse ouders van twee dochters. Sinds 2000 ben ik werkzaam in verschillende facetten van de elektrotechniek. Ik ben begonnen bij een plaatselijke installateur waar ik een paar jaar heb gewerkt. Omdat ik graag wilde werken binnen defensie ben ik daar in 2002 aan de slag gegaan. Binnen defensie kon ik verder leren en ben ik daar verder gegaan met mijn elektro opleiding. Als genist binnen defensie heb ik op een aantal uitdagende plaatsen elektro installaties aangelegd. Om meer thuis te kunnen zijn heb ik eind 2006 toch besloten weer aan het werk te gaan in de burgermaatschappij. Ik ben wederom aan de slag gegaan bij mijn eerste werkgever, waar ik naast de elektro werkzaamheden tevens de brandbeveiliging in ben gerold. 

Dit vakgebied sprak me erg aan naast de elektrotechniek, mede vanwege het specialistische werk. De extra regelgeving en het bezig zijn met veiligheid geeft mij een extra dimensie binnen dit werk. Na de benodigde opleidingen te hebben gedaan en behaald ben ik tot op de dag van vandaag werkzaam binnen de brandbeveiliging. U bent bij mij dan ook aan het juiste adres voor alle werkzaamheden binnen de elektro en brandbeveiliging.            

Wat betreft de brandbeveiliging kan ik, indien gewenst, alles voor u in opdracht nemen. Ik kan u hierin adviseren, een ontwerp voor u maken, het systeem aanleggen, het systeem programmeren en het vervolgens onderhouden voor u. Voor alles dus één aanspreekpunt, dat werkt wel zo prettig voor beide partijen.

Ik hoop u in de toekomst van dienst te kunnen zijn met le Mair Elektro