Bij le Mair Elektro bent u aan het juiste adres voor alle voorkomende elektrowerkzaamheden voor zowel particulieren, bedrijven en VVE’s.
Dit kunnen uitéénlopende werkzaamheden zijn zoals het aanpassen van de elektra in de keuken ter voorbereiding van het plaatsen van een nieuwe keuken tot het plaatsen van een nieuwe groepenkast.  Alleen wat stopcontacten erbij laten plaatsen of uw groepenkast uitbreiden? Uw tuin sfeervoller maken door het plaatsen van tuinverlichting? Ook dit is allemaal mogelijk.

Heeft u een winkel, bedrijf of kantoor en is de huidige verlichting aan energiezuinige vervanging toe? Ook hiervoor kunt u contact opnemen met le Mair Elektro. Tevens kan ik u adviseren betreft de brandbeveiliging van uw pand of het pand waar u gebruikt van maakt. Zo heeft u voor elektro en brandbeveiliging één contactpersoon, wel zo handig.

Zelf heb ik ruim 12 jaar in een koopwoning van een VVE gewoond en was ik daar hoofd technische commissie. Hierdoor weet ik van alles betreft het reilen en zeilen van een VVE, zeker ook dat dit veel werk met zich mee brengt. Het is als vereniging erg fijn om korte lijntjes en persoonlijk contact te hebben met bedrijven in de regio, om als er problemen binnen de VVE zijn snel te kunnen handelen. Een klein bedrijf zoals le Mair Elektro, is in dit geval ook fijn vanwege het contact met een vast persoon in plaats van elke keer een ander gezicht ten opzichte van de grote bedrijven.

Ik kan u adviseren in eventuele energiebesparende maatregelen met betrekking tot verlichting op eventuele galerijen, in trappenhuizen en in de schuren van de eigenaren. Dit geldt tevens voor een advies en onderhoudsplan voor de brandbeveiliging van het pand. Denk hierbij ook aan de schuren, welke toch een risicogroep vormen met betrekking tot brand vanwege bijvoorbeeld het opladen van een elektrische fiets in de schuur of het hebben staan van een oude extra koelkast of vriezer in de schuur.